úterý 1. září 2015

France pictures I.

Myšlenkami jsem pořád ještě ve Francii, tělem bohužel už v Praze. Říkala jsem si, že pro mě ten návrat bude hodně krušný, ale doma už jsem více než týden a za tu dobu jsem se nezastvila. Kromě blogu, kterému se teď snažím opravdu věnovat a přiblížit vás tak k mému cestování po Bretani, jsem od pátku byla na posledním festivalu, a to přesněji na Bezdězu. Asi jste si už možná všimli, že jsem docela festivalová holka. Na každém letošním festivalu mě provázelo neskutečné vedro a výjimkou nebyl ani Bezděz. Jinak jsem si tam ale pochutnala na skvělých palačinkách a vynikajícím ledovém latté s karamelem. Všechno ale brzy uvidíte v novém seriálu, který začíná právě teď.


Říkala jsem si totiž, čím bych vám mohla zprostředkovat naší francouzskou atmosféru. Pak mi došlo, že to bude asi nejlepší pomocí fotek, které jsem fotila buď já na mobil nebo táta na skvělý Olympus. Ty fotky úplně miluji a doufám, že i vám se budou líbit stejně, jako mě a přenesou vás do těch nádherných míst. Protože fotek máme opravdu spoustu, těšte se i na další díl. Bude brzy slibuji. A myslím, že i tyhle weekly pictures budou častější ;)

Trh ve městečku Pornic, od kterého jsme bydleli 15 km. Všude čerstvé ryby, ovoce a zelenina. Prostě nádhera.

Cukrárna v Nantes vypadala krásně, všechno bych jim tam snědla. Vlastně všechny cukrárny, kavárny a pekárny ve Francii vypadaly božsky.

Miluji katedrály. Tahle v Remeši byla nádherná!

Ponuré, ale krásné!

S mamčou jsme byly časté objekty našeho fotografa :)

V Nantes jsme byli v devět ráno jen my a bezdomovci :D Francouzi vstávají a obchody otvírají až mnohem později než my.

Moře! Miluju to!

Moře na jednom poloostrově, já a jeden z nejúžasnjších mostů, co jsme kdy viděla.

2 komentáře:

  1. No to je nádhera! Koupali jste se taky? :))
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) No jasně, v oceánu několikrát a dům jsme měli i u bazénu, takže i tam :) A bylo to skvělý, vážně bych se vrátila :)

      Vymazat