úterý 13. října 2015

Blogerka roku - Sweet World by Barush v nominacích

Musím říct, že jsem docela soutěživý člověk a moc ráda se účastním různých soutěží. Poslední byla víkendový výlet do Osla za Terkou Sweet Melenge, a přestože jsem nevyhrála, bylo pro mě mnohem větší výhrou, že jsem si mohla napsat tenhle článek. A doufám, že se do Osla i tak jednou podívám a že Terku osobně poznám :) O den později, tedy v neděli se ale zveřejnili nominace do Blogerky roku 2015 a co bylo největším překvapením, Sweet World tam byl. Byl v nominacích. Jo, jsem nominovaná s mým nejvypiplanějším dítětem v jedné z nejprestižnějších blogerských akcí. Šok to byl obrovský a teď se všichni blogeři snažíme o to jedno. Dostat se mezi TOP 10. Musím říct, že v kategorii FOOD, kde jsem, je konkurence obrovská a je tam spoustu skvělých, chutných a nádherných blogů. Přesto bych byla strašně ráda, kdybyste se rozhodli svůj hlas dát právě mě a dostat mě tak nejen do té TOP 10, ale hlavně více mezi lidi, což je to nejdůležitější, o co se všichni snažíme.


Odkaz najdete zde: http://www.blogerkaroku.cz/nominovane-blogy/sweet-world-by-barush


Stačí dát hlasovat a pak potvrdit svůj hlas na emailu, který vám hned přijde. Jsou to trochu obštrukce, ale věřím, že vám to zabere pár desítek sekund. Slibuji tak, že se budu snažit udělat všechno proto, abych blog v následujících měsíců posunula někam dál a společně se mnou se rozvíjel. Pořád mě neskutečně baví a doufám, že společně s vámi z něj opravdu uděláme ten NEJ blog :) Mám vás ráda a děkuji za jakoukoliv podporu. Miluji čtení vašich komentářů, pochvaly, lajky na Facebooku i na Instagramu a všechno, co s vámi a blogem souvisí. Dííííííííííky mooc a jdeme společně dál do dalších měsíců. Pusu :*


2 komentáře:

  1. Skvělý blog Baru :-) teda to se to teď bude vařit, jsi hrozně šikovná !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji za pochvalu, jsem z toho nadšená a dojatá :) Doufám, že tě další články a recepty nezklamou :) Děkuji moc :)

      Vymazat