čtvrtek 28. prosince 2017

Co se dělo na podzim a v zimě? Workshop A cup of Style, Vánoční apetit, nový web..

Naposledy jsem tenhle článek psala v červnu, abych vás informovala o všech akcí, co se staly a nebo stanou. A protože mi opět nastalo náročné období, bylo by fajn vám o tom zase napsat, ať jste v obraze a ať víte, co se děje.






Workshop fotografování s A Cup of Style 
Kdo nezná holky z A Cup of Style jakoby nebyl. Lucka a Nicol jsou navíc nejen krásné a talentované, ale rádi své zkušenosti předávají dál.  Na jejich workshop jsem chtěla už mockrát, nikdy mi to však nevyšlo! Až 4. listopadu jsme s mojí Verunkou vyrazily na kurz focení, u kterého jsme se obě shodly, že ho potřebujeme jako sůl. Holky pracují s Olympusem, kterému jsem věrná už několik let, a který jsem se snad konečně naučila nějak ovládat. Těch pět hodin za to rozhodně stálo, holky měly připravenou krásnou a chytrou prezentaci, skvělého hosta a fotografa Kubu, výborné dobroty od holek mamky Evičky, která má krásný blog Moje barevná kuchyně a všechno zkrátka bylo skvělé. První část workshopu byla teoretická, učily jsme se nastavování foťáku a pak jsme vyrazily ven fotit. Fotili jsme Nikču a vevnitř produkty a následně holky s Kubou k naším vybraným fotkám něco říkali. Jak říkám, super zkušenost, najednou to pro mě není neznámá věc a ještě vím, co bych si přála k Vánocům. Tak snad :) Holky, ještě jednou moc díky!







Vánoční Apetit piknik 
Asi už víte, že já a Apetit piknik tak nějak patříme k sobě. Ten letní byl naprosto perfektní, proto když jsem se dozvěděla, že je v plánu i zimní, rozhodla jsme se, že do toho půjdu. Jako vždycky jsem do toho zapojila své přátelé, bez kterých bych to nezvládla. Vzala si dovolenou a řekla si, že se do toho pustím naplno. A pustila, přestože mě v sobotu večer chytla krize. Zimní piknik byl výjimečný v tom, že byl třídenní a navíc venku a v zimě.. My s Anetkou jsme sice byly dny jen dva, ale co vám budu povídat, stát celý víkend v zimě na nohou, bylo fakt náročný. Ale musím říct, že i přesto, že jsem v neděli večer padla do postele totálně vyřízená, byla jsme šťastná. Nejen kvůli tomu, že to mám za sebou, ale i kvůli tomu, že se všechno prodalo a že se mnoho zákazníků vracelo pro další kousky a měly na nás jen slova chvály. Přesto si teď musím promyslet, jak tyhle akce pojmu dál a jestli vůbec nějaké ještě absolvuji. Apetit piknik je moje srdcovka, stejně jako Foodblog Market od Kačí, přesto v podmínkách, které mám, je to čím dál náročnější. Ale věřím, že se na některých určitě ještě uvidím, protože mě se prostě nezbavíte :).


 









Nový web

Poslední dobou mám docela čas na přemýšlení a to nejen ve svém osobním a pracovním životě, ale i v tom blogovacím. Protože bloguju už docela dlouho, rozhodla jsem se blog povýšit na vyšší úroveň. Proto teď s mým kamarádem aktivně pracujeme na tom, abych z blogu udělala plnohodnotný web. Mám v hlavě tolik nápadů, které vás rozhodně budou bavit a na které se já osobně těším. Ještě to bude asi chvilku trvat, ale rozhodně se máte na co těšit. Dám vám brzo vědět, ale už se nemůžu dočkat až nový web uvidíte!



2 komentáře:

  1. Krásný blog! Plánovala jsem navštívit Vánoční piknik, ale nakonec jsem vyfasovala pracovní víkend :-( Snad se mi příště poštěstí. Beru odběr a pokud vezmeš i můj budu moc ráda! Hodně štěstí s novým webem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, na tvůj blog moc ráda kouknu! :) Děkuji, snad ti vyjde Apetit piknik příště :)

      Vymazat